Buitenhuis Bennekom

>>NIEUW IN DE VERHUUR VANAF APRIL 2024<<

 

Unieke vakantievilla met zwembad in bosrijke omgeving. Geschikt voor maximaal zes personen, eventueel op verzoek uit te breiden met twee personen. Kinderen vanaf zes jaar welkom.

Oase van rust

Op 10 minuten autorijden van de A12 kom je aan het einde van een onverharde weg aan bij de toegangspoort van Buitenhuis Bennekom. Daar wacht je op een perceel van 3000 vierkante meter een oase van rust, in een prachtig vormgegeven en comfortabel, 'boutique hotel chic' ingericht huis dat van alle gemakken is voorzien. En met veel ramen om te genieten van de omgeving. Het is duurzaam en wordt verwarmd via een warmtepomp. En buiten? Daar hoor je bijna niets, alleen de vogels en de eekhoorns houden je gezelschap.

Genieten met familie of vrienden

Ons heerlijke Buitenhuis Bennekom biedt volop ruimte voor zes volwassenen. Op verzoek stellen we een extra (kleinere) slaapkamer beschikbaar voor twee volwassenen of twee kinderen vanaf zes jaar. Buitenhuis Bennekom beschikt over een open keuken voorzien van alle luxe. Denk aan een Quooker, wijnkoelkast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en veel mooi servicegoed. Terwijl je aan het keukeneiland kookt, zitten je gasten om je heen te genieten van een hapje en drankje. Direct aan de keuken ligt ook een overkapt terras voorzien van heaters.

Wat te doen

Zwembad

Buitenhuis Bennekom beschikt over een buitenzwembad (7 x 3,5 meter en 1,50 meter diep) met een heerlijk terras met vier ligstoelen, twee kuipstoelen en een speciaal ontworpen en gemaakte vaste zitbank.

bird, robin, garden-4129839.jpg

Natuur

De ruime tuin heeft oude naaldbomen, loofbomen en rododendrons. Op het grote terras rond de keuken is het heerlijk zitten. Liever actief zijn? Bennekom is een ideaal startpunt voor wandel- en fietstochten op de Veluwe.

doughnuts, desserts, pastries-1868573.jpg

Stad

In de omgeving liggen Wageningen, Arnhem en Nijmegen. Bennekom zelf heeft een gezellig centrum met goede winkels en een aantal leuke plekken voor een lekkere lunch of diner.

Het huis

Keuken

De prachtige matzwarte open keuken is één van de blikvangers van het huis. In verbinding met de woonkamer, dichtbij de eettafel en met schuifdeuren naar het omliggende terras (voorzien van heaters).

Gebruik de Quooker, de combimagnetron en de wijnkoelkast en het fraaie serviesgoed en bestek voor een geslaagde lunch of diner. Alle keukenspullen die je mogelijk nodig hebt, zijn voorzien.

Slaapkamers

Het huis beschikt over vier slaapkamers, drie op de eerste etage en één in het souterrain. Eén van de slaapkamers op de eerste etage is wat kleiner en daarom meer geschikt voor 1 volwassene of twee kinderen (vanaf zes jaar). Alle bedden zijn boxsprings en voorzien van goede kussens en dekbedden. Kom je met vrienden of vriendinnen? De bedden kunnen ook gemakkelijk uit elkaar geschoven worden (m.u.v. de kleinste slaapkamer).

Badkamers

De twee ruime badkamers zijn plaatjes! De kleuren van het bos komen hier terug met grote zandkleurige tegels in combinatie met glanzend groene metrotegels in visgraat als blikvanger. Natuurlijk in elke badkamer vloerverwarming (zalig!), een dubbele wasbak en grote (verwarmde) spiegel. Er is genoeg ruimte voor het ophangen en neerleggen van je kleding en eigen spullen.

Mooie plaatjes

Geniet van de mooiste plekjes in en om het huis. Zie je jezelf al zitten?

Ook genieten van dit heerlijke huis op deze prachtige plek?

Dat vinden we heel leuk! Wil je een aanvraag doen? Stuur ons een e-mail of bekijk de kalender om te zien wanneer het huis beschikbaar is.